fredag 8 november 2013

How low can you go?

Face down, ass up!

Idag checkar vi ut från Aarons hotell, där vi spenderat de senaste dagarna, för att återigen få sova två nätter hos Lucy o Tom.. Fan dom är sådana hjältar alltså! Grejen är den att de är skitsvårt att hitta boende här i stan över helgerna, om man inte vill betala en hel månadslön det vill säga.... Förstår inte alls hur Sydney tänkt lösa de här med boendefrågan när hög säsongen slår till i full kraft! Kanske ska ställa upp i nästa lokala val...

Aarons har iallafall behandlat oss bra, trots att ja och hissen är ALLT annat än sams! Ja vet att ja sagt de förut men kan fan inte nog understryka hur fruktansvärt långsam den är.. På riktigt häromdagen när vi stod o väntade på den så hade nån utav våra hotellgrannar glömt nått på rummet och hann springa upp för och hämta de OCH komma tillbaka till receptionen INNAN hissen var nere på bottenplan.... Varför hissgudar - varför??

Igår gjorde vi Ivy, förra gången vi försökte så var ju kön ett skämt.. Ja är för gammal för att jobba kö! Hur som helst så var de liiite av en besvikelse.. Stört packat med folk, ja råkade ha jeans på mig och höll på och svettas ihjäl, drack öl som smakade vatten.. Och som toppen på isberget träffade vi en av Ninas gamla flatmate som är, hur ska ja lägga fram de här, lite påträngande.. Han hade lägligt nog 'tappat bort' de han var ute med och beslöt sig helt sonika att hänga med oss istället.. Efter ungefär en halvtimma så lackade vi och gick därifrån! De va den kvällen de, man fick ju ialf klä upp sig! Ja just de, fick ju en komplimang av en på tok för mcDonaldsälskande (läs tjock) gubbe i kostym (läs 50+), då han visslade och skrek 'looking nice ladies' åt oss när vi passerade honom vid ett övergångsställe..

Seriöst? Mänskligheten?!

Idag ska vi till Mably

Inga kommentarer: