lördag 9 november 2013

Mangroves

Idag är den stora dagen, eller dagen med stort D om man hellre önskar uttrycka de så.. Idag landar Crystal Osbourne -my sista from another mista - här i Aussieland.. Som ja har längtat, två hela långa år sedan vi sågs sist.. Katastrof!

Ialf ligger ja o Hannah hemma hos Tom nu o ja har telefonen i handen och väntar, likt ett barn på julafton, på att hon ska ringa..

Ja just de, stanna världen en stund - de borde ja egentligen börjat inlägget med, men va fan.. Bättre sent än aldrig.. Kom till saken då tänker ni väl säkert nu och här kommer den, trumvirvel tack, jag och Tom var ute och SPRANG imorse!! Ta ta da! Så där fick ni alla jävlar som bara trodde ja åkte på semester för att bärsa o hänga i gäng :)

Vi sprang iallafall ute i bushen (inga bushfires så.här långt ner) och de var så fruktansvärt fina trailspår.. Ytterligare en anledning till att flytta ner hit, kan träna inför Utö året om i perfekta terrängen! Miljön, luften, vattnet - åh ord kan inte beskriva.. Aaaaaningen bättre än Röbospåret i Uppis, bara aningen.... Dessutom sprang man igenom ett Mangroveträsk, eller va de heter.. Lite skräckfilm över de hela men sjukt häftigt.. Fullkomligt övertygad att ja skulle bli plockad av en krokodil på vägen tillbaka men Tom sa att de inte fanns några.. Kan man lita på de??

Ikväll ska vi på inflyttningsfest i Surry Hills men innan dess bbq hos Brucey.. Ska bli göttigt som.fan, tredje bbq under min vistelse här.. Igår hade vi ytterligare en hos Mr Ryan, ja käkade hela krabbor, med skal o klor i hela skiten.. dom var små, kroppen typ som en 5krona, men fortfarande.. Trodde ja skulle dö när skalet krasade mellan tänderna och miniklon stack fram i mungipan som ett sista försök att undvika magsaftens förödande krafter! Helt galet... Förövrigt så bjöds de lamm, beef och gris, så man skulle väl kunna säga att vi åt lite av allt som djurlivet har att erbjuda! Toms morbror och hans fru var även där, den ena professor i matematik och den andra i datavetenskap.. Behöver ja säga att vissa samtalsämnen var över min och Hannahs intelligensnivå? Lärde mig iallafall att ordet.robot kommer från tjeckiska - om.ja ändå kunde briljerat med den kunskapen i Prag i somras..... Attans!

Nu dusch, alltid en dusch, inte lukta usch stå högt i kurs...

Ps, Hannahs lokalsinne alltså.... Ord kan inte beskriva, obefinerligt är lixom inte ens tillräckligt :) hahaha, tur att hon är rätt go ändå!

Inga kommentarer: