onsdag 6 november 2013

Bye bye Nina

Idag vinkade vi av Nina som efter 3 månader i detta underbara land flyger hem till sina nära o kära i Sverige igen... För att fira hennes sista dag var vi uppe i Sydney Tower och åt deras lunchbuffé, ord kan inte beskriva hur fruktansvärt fint de var för både kropp och själ.. Ja var dessutom så där precis lagom bakfull - ni vet när man varken mår illa eller har ont i huvudet utan bara är konstant hungrig (läs fett och socker sugen).. Vi åt och skrattade tills vi inte riktigt kunde urskilja vilken av de båda faktorerna som orsakade aningen magvärk..

Nina avslutade lunchen med att ge servitrisen sina två helt barskrapade efterträttstallrikar med kommentaren -"Here's my dignity", hahahahaha asså hur kan man inte älska henne?

Gårdagskvällen var, hrm hur ska ja uttrycka de här - minst sagt intressant.. För att summera de hela så innehöll den en hel del shots, många timmars rumpskakande och även lite naket (OBS! inte oss)

Ikväll har ja en känsla att vi kommer hänga på hotellrummet och somna ovaggade ungefär samtidigt som mestadels av Australiens 10-åringar nattas av överambitiösa föräldrar...

Imorrn drar vi till Bondi för en heldag på beachen - måste jobba lite på min icke existerande bränna..

Love y'all!

Inga kommentarer: