torsdag 3 januari 2013

Vi behöver inte vara ödmjuka....

....för de är så fruktansvärt uppenbart för omgivningen hur mycket bättre vi är!

Att sova på en flygplats, ja ni - vad ska ja säga - de är ju inte direkt min favorit sysselsättning men ibland ett jävligt ovärdigt måste... Som vanligt under den här resan (att de ska vara så jävla svårt att lära av sina misstag) var Hannsi & ja alldeles för sent ute med att boka båtbiljett! De här resulterade i att vi betalat för en flygbiljett från Cebu men var fast på Bohol pga fullbokade färjor.. What to do??

Som tur var fick vi tag på en business biljett till en färja som gick alldeles för tidigt på dagen men som var vår ända räddning från att slänga 6000 pesos i de stora blå! Natten och mestadels av gårdagen spenderades alltså på Cebu internationella flygplats.. Jag utklassade Hannah i vändtian och kan med handen på hjärtat och huvudet högt stoltsera med att ja faktiskt inte förlorat ETT ÄNDA parti av vändtian undrat denna resa!! Skicklighet? Jag väljer att slå ett slag för detta, trots att många kanske skulle säga att vändtian mycket väl kan vara ett av världens mest strategilösa spel... Det och Finns i sjön! Andra saker vi roade oss med inatt, när resten av landet sov, var att jaga kackerlackor med bagagevagnarna (Kajsa 2 - kackerlackorna 0) samt intagande av ett skamligt stor mängd snacks..

Nu är vi iallafall framme på Boracay och tro de eller ej men de är givetvis en jävla TYFON här.. Blir så förbannat trött på dessa naturfenomen/katastrofer.. Katastrof är de verkligen, allt ja vill är ju att bli lite brun - ska de verkligen vara för mycket begärt?? Ja betalar skatt, lever ett laglydigt liv och källsorterar (när lusten faller in vilket vanligtvis är aldrig) - inte fan har ja gjort mig förtjänt att bli förföljd av en tyfon under mina semesterveckor?? I do NOT approve!

Nu ska vi försöka hitta en bokhandel så ja kan köpa uppföljaren till Flickan från ingenstans.. Tvingar Hannah att läsa The Hobbit, hon är allt annat än glad över detta.. Hon behöver lite mer kultur och lite mindre snusk den kvinnan - tur att ja gillar henne ändå!

Återkommer med mer uppdatering

Chip o hoj!

Inga kommentarer: