tisdag 18 maj 2010

Night time - Day time

Någon sa en gång till mig att jag var ganska bra på att överdriva när jag redogör för diverse händelser? Kan väl knappast stämma. . .

Precis hemkommen från tentan, kan väl lugnt säga att det här var det värsta jag skrivit sen programmets början. Har bara mig själv att skylla, borde ha pluggat mera. Men, men med lite tur, våld och vaselin kanske jag blir godkänd ändå. Det går väl att hoppas??

Ikväll blir det förhoppningsvis parkhäng i gäng med klassen. Tyckte att det fan var dags att socialisera sig lite med resterande SSKare, känns hårt att inte ha några vänner i klassen! Hackkycklingen och hennes bihang :)

Simmade imorse, gick snabbt men blev jävligt trött vilket bådar både gott och ont inför tävlingen i helgen. Ska vi sjukt spännande att se hur den där 50an kommer gå, måste faktiskt erkänna att jag är lite smått nervös. Så går de när man försöker gå runt och kaxa sig konstant. Levererar man inte blir det nackskott på plats.
Ebba, eftersom det är lättare att gå tag på dig över internet -> RING!

1 kommentar:

Anonym sa...

för i h*lvete- du sa ju inte att det skulle va med klassen!! då hade jag garanterat kommit, med outfit och allt... nästa gång ass'! p n l