torsdag 10 januari 2013

Hong Kongs flygplats

Jaha, då befinner jag och Hannah oss i ett nytt land.. Nämligen Kinaland! Här bor de mycket asiater, kineser närmare bestämt!

Måste bara slå ett slag för Hong Kongs flygplats och deras system gällande transit.. de är så lätt, så smärtfritt och så icke stress
-magsår-hjärtinfarktsframkallande! Man behöver fan knappt ens tänka själv.. Sånt uppskattar jag! Den där känslan av att bara följa med flocken.. Som ett lobotomerat får i en flock med lika hjärndöda och hopplösa slaktdjur.. Ah, tänk om livet alltid kunde vara så :)

Till skillnad från London.. Vet inte hur många av er som regelbundet brukar flyga vidare från London men ja har iallafall gjort de några gånger i mitt liv och de är ta me fan ALLTID strul med transit där.. Personalen är alltid nån jävla surkärring och inte fått sig ett skjut sedan andra världskriget och check-in/gaten stänger alltid alldeles för långt innan avgångstid.. På riktigt, när ja skulle till Miami stängde gaten 50 minuter innan avgång! 50 MINUTER.. Ni fattar, de är ju helt sjukt!!

Hur som helst så vill Ja iallafall ta av mig hatten och hylla Kinaland för sina trevliga flygplatskontrollanter och för de faktum att dom verkligen, verkligen förstår innebörden i ordet effektivitet!!!!!

Ses snart Sverige!

1 kommentar:

Lena Söreke sa...

Välkomna hem!