lördag 29 december 2012

God morgon Sverige

Sitter o käkar frukost på hotellet.. Här precis lyssnat på när vår favorit servitör Paul blivit utskälld av nån jävla kines för hans ägg var för hårdkokt! Att man orkar lixom, mänskligheten vart är du på väg??

Idag ska vi bege oss på en riktigt turisttripp inåt ön till de klassiska Chocolate hills, eller som lonely planet beskrev de - världens mest överskattade kullar.... De kommer bli en trevligt avbrott från de annars eviga solandet, både Hannah och jag har bränt oss BIG time!

Imorrn ska ja ut o dyka lite, se vad Bohol har att erbjuda i undervattensliv.. Ja glömde berätta hur fantastiskt de var att dyka med hajarna i Malapascua.. Eller gjorde ja de?? Skit samma, de var stört coolt iallafall!

Livet rullar på här på lyxhotellet, vi har kabelteve med filmkanal - har lyckats se på sista scenerna av breaking dawn part 1 inte mindre än TRE gånger nu... WTF, ja vill ju dessutom verkligen se den filmen! Kommer vi hem ikväll och ja får se hur Bella dör i barnsängen och sedan slår upp sina röda vampyrögon för fjärde gången då spyr ja fan och slänger ut teven genom sovrumsfönstret...... True story!!

Nu kommer vår privata chaufför och hämtar oss!

Peace out!

Ps, både ja o Hannah saknar kommentarer här på bloggen, saknar ni oss inte??

Ps II, den 10 januari landar vi 20.10 kan någon snälla i min familj komma o hämta mig?? Ta med saltlakrits!

2 kommentarer:

Frida sa...

Hejhej. Jag saknar er. Hejdå.

Lena Söreke sa...

Såg fram emot en uppdatering av era öden o äventyr, med kaffekoppen, innan litet arbete m. snöslungan startar, ty här har rasat i massor från taket. +1C är inte vanligt här sista december..
Men ni lös med er frånvaro..
Önskar er ett gott slut och ett Gott Nytt ÅR!!!