söndag 16 december 2012

El Nido

ok, kara vcanner

ja vet att manga garanterat hade sett fram emot betydligt fler inlagg en de har, och TRO mig nar ja sager att ja verkligen onskar att ja kunde ge er mer...
Ett - vi bor p ett utav manga fa hostel har som inte har wifi. Tror iof inte de hae spelat sa stor roll da de blir stromavbrott konstant...
Tva - suget av att blogga brukar i nio fall av tio overvinnas av ett sug efter nagot annat, vanligtvis ol. Ja menrar, pa riktigt, vem orkar sitta pa internet pa sin semester???
Tre - ok, de finns inget trdej skal.. bara en ren ocj skar ursakt!

Ialf sa var sista dagen i Puerto Princessa mkt trevlig. Vi kakade god gatumat och magsjukan los ater igen med sin franvaro.. Borjar seriost misstanka att min mage ar gjord av STAL..
Traffade en Kanadensare som sag exakt ut som Cameron Diaz, behover ja saga att hon inte fick umgas med oss for hon var for snygg...... Navars, vi spelade bridge (pensionarsvarning) och spader dam fram till smatimmarna..

Efter Puerto Princessa sa tog var nyvunna van fran Alaska, Zach, med oss ut till en ode o i mitten av deyya fantastiska varldshav (skriver varldshav for varken hannah eller ja vet vad vi befinner oss - men sag inte de till nan, ok??). Levde fyra dygn som varsta Robinson Cruse i talt och helt utan elektrisitet... Allt vi hade var en eld och tva flaskor med rom! Tyvarr visade de sig sen att den har "on" egentligen var en del av fastlandet (vilket iof ocksa ar en o) och bara inte hade en vag till sig sa man fick ta sig dit med bat, oooppps!

Nu har vi tagit oss annu mer norrover till El Nido, en dykares paradis! Hannah har borjat sin Open Water och idag gjorde ja mina forsta dyk pa Advanced... Sa jaaaavla exalterad, behover ja saga att livet ar UNDERBART!

Vad ska ja mer beratta?? Ja dricker alldeles for mkt ol, minst en om dagen, dock light sa hoppas att magen kan halla sig i fin form.. man vill ju inte ha genomlidit Pfeiffers Abs och Ass pass i onodan lixom :)

Maten ar utover denna varld och vara solbrannor gor sig sakta men sakert synliga!

Vi had en nara doden upplevelse haromdan nar vi paddlade kajak i motvind ute pa de sju haven...


Aterkommer nar lusten faller in igen

ALSKAR ER

Inga kommentarer: