lördag 27 oktober 2012

Rööööv mail

Asså vad händer med hotmail lixom?? Får man inte ens komma in med sitt egna lösenord länge bara för dom bytt namn till outlook? Idioter är allt jag har att säga! Vad ska ja göra nu? Försökte återställa de men då frågar dom massa frågor som ja inte har en aning om.. typ vad ja skrev i mina senaste ämnesrader - hur FAN hotmail hade du tänkt att ja skulle komma ihåg de???? Folk har ju fått psykoser för mindre, de kan ja med all säkerhet säga!

Idag har ja, Hannah och Sebastian ätit lördagsmiddag på Visbys ända sushihak.. De var fint som snus.. råkade köpa lite glass och godis på vägen hem - inte alls deprimerad över att de e lördag och ja ligger på soffan i min snart alldeles för otvättade OnePiece... Kollade nyss på ett avsnitt av Americas next top model och spydde lite grann i munnen över allt äckligt snack om 'Im so poor, i want this för my mom, i deserve this for my troubled childhood, i used to live on the streets - and sooooo ooooon... Herregud, stackars satar - ni är så jävla snygga att varenda kotte av de manliga könet skulle vända sig om och stirra tills ögonen ploppade ut om ni gick på stan.. kan knappast vara sååååå hemskt att vara er!

Shoppade en balklänning också, eftersom ja är så jävla ekonomisk (läs tråkig) så blev de en svart, då kan den återanvändas vid flera tillfällen... Beställde även en flygbiljett hem! Blir nog båten dit tror ja minsann... Nu ska ja lyssna lite på musik, blunda och låtsas att jag är på ett ställe där solen skiner, godis är kalorisnålt och vin hälsosamt........

1 kommentar:

Anonym sa...

När du loggar in på hotmail å d kommer massa rutor du ska fylla i så tryck bara på spara (eller va d står) så kommer du in på ditt konto. inget behöver fyllas i! :) hälsa broder, kram Linnea!!