tisdag 2 mars 2010

IQ badboll, EQ fiskmås

haha, jag har precis gett ordet "våldgästa" en helt ny mening när jag nyss gick hem till P-son för att få umgås lite med henne och hennes pojkvän. Man måste ju göra ett ärligt försök och ställa in sig lite. . .

Hur som helst ringde jag på dörren och höll för kikhålet, som vanligt, samtidigt som jag hörde dem diskutera fram och tillbaka där inne. Efter mycket om och men öppnade iallafall Fredde dörren och jag tog ett stort kliv in över tröskeln.

Samma sekund som jag lyfte på första foten insåg jag att de båda precis hade kommit hem från åtminstone ett 12 timmars pass (om inte längre) ute på Arlanda. P-son ser måttligt road ut att se mig och hon skickar på en gång en blick som inte går att misstolka. -"stick härifrån för fan ditt jävla pucko, nu jag vill sova!"

Jag besvara blicken med ett brett leende och ett käckt "bjuder ni på en kopp te?" och samtidigt som jag byter ut mitt i-dont-care-what-ur-saying-leende till ett ett glatt girl-next-door-smile och ser mot Fredde. Han i sin tur vänder sig mot P och menar lite försynt på att en kopp te inte skadar, medan hon klart och tydligt sätter ned foten i marken och klargör att hon inte alls vill ha en kopp te.
Vid de här laget är är jag redan ute i köket med näsan i skafferiet och i full gång med att snoka reda på någon smaskig tesort. Skam den som ger sig, jag var fan där för att socialisera mig, och socialicera mig är vad ja ska göra!


Iallafall, blev de 40 väldigt långa minuter i soffan. Spänningen gick nästintill att ta på. Fredde satt i ena hörnet och svarade lågmält på tilltal, Persson satt i mitten- stirrade stint på teven, såg allmänt lack ut och varje gång hon tog till orda lät det som en blandning mellan ett ormväs och hammarslag. Jag satt i andra hörnet och pratade, ställde frågor och drog riktigt intelligenta vitsar. Om en social kamelont hade ett ansikte skulle de varit mitt. Tillslut så insåg till och med jag att gränsen var nådd och tog på mig skorna och flydde ut i natten. Stor tack till P-son för att du iallafall gjorde ett ärligt försök att vara trevlig (NOT). . .

Nu börjar DH, som vi har längtat..
Smell u later
ps. P -> I love u, mean it!




1 kommentar:

Anonym sa...

haha det där borde du ha publiceart som en social suicide confession!!! kom iigien nu.. tiihiii. // the flying spy