onsdag 2 december 2009

Killar är svin och lite till. . .

Jaha, då har vi äntligen fått de nya trådlösa modemet till Lyan. Inte illa, känns oerhört bra att för en gång skull inte behöva smyga in i datasalen på biomedicinska för att behöva kolla sin fejs. .

inte mycket har hänt sen sist, vi har fått ordning på allting nu, bokhyllan är ihopskruvad, kartongerna är slängda och på lördag kommer Kjelle P (perras pappa) och hjälper mig med att sätta up taklamporna. Inget för mig de där, kan garantera att jag skulle få en elstöt och krevera på stö(r)t.

Ikväll är det PH igen, halva nöjet med de programmet är fan alla flashbacks från första säsongen när jag och Persson, Catrin i det här fallet, mös ihop i soffan på Lingonvägen 10. Vi fick göra allt som stod i vår makt för att mamma inte skulle få psykbryt och stänga av teven innan klockan elva och programmets slut. Hon var inte så mycket för att ha kompisar hemma efter nio min mor, den som har träffat henne vet. Asocial och hetlevrad, ingen lyckad kombination.

I helgen är det julklappsdoppet och 50 fj till Martin Escobars minne - hoppas att många tar sig dit och simmar, inte för att jag kände honom personligen men ett öde som hans borde fan uppmärksammas.

2 kommentarer:

Anonym sa...

fan vad du överdriver lönn!!!Det var DU som slängde ut mig, när eftertexten kom stänge du av tv:n och sa hej då nu ska jag bada! Agny var inte särskilt glad över mtit sällskap men du var fan värst..haha. ps. Ph är bäst

Anonym sa...

hallåååå jag var faktiskt också med i soffan! // Gregory