onsdag 9 september 2009

var är vintern. . .

Jag erkänner, ja längtar fan efter vintern nu! Idag var de nästan olidligt varmt när ja och Bajken Majken begav oss nedåt stan för att köpa ny hårinpackning (redkens real control - 410 spänn, hoppas verkligen det gör underverk nu). Nu har jag haft sommar i snart ett år, eller iallafall 10 månader och helt ärligt så börjar jag bli trött på att svettas . .


Saknaden av kyla, snö, min bräda och mina skidor, att kunna dricka en kopp varm choklad utan att bränna tungan, få använda mitt ybersexiga pannband samt att spontan göra snöänglar på väg hem från krogen är stor just nu. De senaste dagarna har det känts som en evighet tills det är dags att packa upp och damma av långkalsongern, nyss när jag var och handlade falukorv så åkte jag i min haivianas och t-shirt. Är det verkligen så det ska vara en september kväll vid 6?


Årstiderna är faktiskt det bästa med Sverige (om man bortser från den socialistiska samhällsstrukturen) och kommer den här globala uppvärmningen resultera i att Västkusten blir någon ny riviära under min livsstid så kommer jag börja källsortera omedelbart!

(Åres bästa skidlärare)



Nu blev riset klart och det är dags att äta!


GRATTIS TILL QUINTUS, som fyller 16 år idag. Än så länge har djävulen en utsänd på jorden. . .



1 kommentar:

Towa sa...

heeej, gud vad kul att höra ifrån dig :) vad gör du nu? haha lika bra att du inte hör allt som händer ;) berätta din livshistoria för mig istället. puss