tisdag 8 september 2009

köksmys

nu sitter ja här vid köksbordet och är precis färdig med genomgången av de 77 sidiga kompendiet som vi ska kunna tills seminariet på torsdag, svetten lackar och de luktar bränt i nästan hela huset efter min frenetiska anteckning. Ska bli skönt att få vila hjärncellerna och låta magmusklerna jobba när ja ska ned och skrika åt kidsen från bassängkanten vid 7!
Ingela rullar köttbullar och just nu känns de som om hela magen ska vända sig ut och in av hunger, kan det vara så här som barnen i afrika har det? (ingenting är allvarligt om man inte kan skämta om de)

Jakten på den perfekta lägenheten forsätter och mitt senaste spaningsobjekt ligger på Svartbäcksgatan mitt emot fyrishov, en nyrenoverad etta på 34 kvadrat plus balkong. Me like, visning är på söndag och jag funderar starkt på att ringa UNT och ge ett litet anonymt tips om att mäklaren är pedofil alternativt våldsbenägen (kanske helst en kombination) för att få ned antalet intresserade och därmed priset inför en eventuell budgivning.

Ikväll ska jag försöka socialisera mig lite med mina klasskamrater och bege mig ned till Snerkes nation för lite 19kroners öl och diskussion om de senaste vårdrönen, alternativt grov och smaklös spaning på nytt och fräscht student kött (min nyfunna hobby). . . Uppdaterar eventuellt bloggen senare ikväll med bilder av införskaffade objekt, haha

Inga kommentarer: