måndag 11 november 2013

Where did Hannahs voice go?

Min stackars följeslagare och kompanjon har gått och blivit sjuk.. eller sjuk o sjuk, hon har helt enkelt tappat rösten! Fått nått skitvirus som satt sig på stämbanden så nu kan hon helt enkelt inte prata!

Ja tycker iof att hon låter grymt sexig, typ som en jazzsångare på 50-talet när de fortfarande inte var farligt och röka, och whiskey ansågs ha en läkande effekt.... Typ... Själv uppfattar hon sin röst som en tolvårig pojke (läs målbrott runt hörnet)! Hur som helst så är de jävligt tur att vi har wifi på hotellet för de e typ så vi kommunicerar nuförtiden, via diverse olika chattar :)

Som tidigare inlägg påvisade så har amerikanerna, som faktiskt har namn Crystal o Katharine, anlänt till Sydney.. Igår var vi på World bar för att återuppleva gamla minnen, hahaha asså den baren.. Kommer aldrig glömma när Stina blev utslängd för att hon startat ett slagsmål (extra roligt eftersom de inte riktigt riktigt var hela sanningen).. För er som inte varit i Sydney så är world bar ett backpacker ställe som har lika mkt klass som en säck potatis - precis my cup of tea!!

I förrgår var vi ju på inflyttningsfest också ja.. De är ju med en historia för sig! Kan börja med att berätta att Bruce och hans nyblivna fru typ köpt de STÖRTA huset i hela New Town.. Att

Inga kommentarer: