fredag 15 november 2013

Vad hände?

Inga ursäkter.. Total bloggtystnad i flera dagar, börjar få telefonsamtal och fb-meddelande hemifrån där folk frågar om jag är ok. UD kontaktade mig häromdagen och sagt att ja anmälts försvunnen, Interpol har ett kort på mig på huvudkpbtoret...Illa!

Haha, ok kanske inte så illa riktigt.. Vi har till och med wifi på hotellet så vet inte alls vad ja ska skylla på! Antar att min tid går åt till att chatta istället för att blogga.. Asså chatta kan vara de bästa ja vet, helt perfekt för en person som ja som gärna pratar mycket men av någon märklig anledning har liiiite lite telefonskräck.. ta da, chatten löser allt!

Vad har hänt sen sist då? Amerikanerna har kommit ja, tyvärr så har ja en känsla av att dom inte vill umgås med oss.. Fattar inte varför, men de ställer in alla planer ja försöker göra gång på gång på gång.. Makes me sad! Ikväll är de iallafall stor utgång, de KAN dom inte banga :)

I måndags hade vi reunion med TNF - crew.. Hannah och Nina har gjort ett drinking game härnere vilket i stort sett går ut på att varje gång ja säger the North face så måste ja dricka... Behöver ja ens säga att just denna kväll blev något utöver de extra??
Ialf sjukt roligt att träffa alla kollegor, hälften hade skaffat barn, några frivilligt och andra inte.. Bästa på kvällen var Rays kommentar på Pattos klyschiga uttalande om att barn var meningen med livet -'well, i most admit that my life was pretty damn good before this baby, I mean its good now aswell just in a diffrent way.. but damn it was good before'.. hahaha, låter lite hemskt nu när ja skriver de men de va inget illa menat bara ett faktum :)

Tisdagen hängde vi i gäng hela dagen, 3 timmars lunch ute med Matt, Rach, Crystal o Kat.. därefter hem o duscha för att sen äta lååååång middag med samma gäng.. Ja o Hannah var dock lite bakis så vi drog hen relativt tidigt (läs 01-ish).

Onsdag blev middag hos Tom och Lucy, ÄLSKAR deras matlagning.. den här gången blev de japansk Hot Pot, sjuuuukt gott!

Igår fick vi ett litet infall av att vara kulturella - bokade en ghost tour nere i the rocks.. De va faktiskt sjukt spännande och vår guide ghost host James var typ världens skönaste människa, hade lätt kunnat adoptera honom där och då, på fläcken, no questions asked!

Efteråt gick vi till en pub, drack några öl och lyssnade på liveband.. De var en lite väl matglad äldre man i kostym som körde party for one på dansgolvet.. Så fint, plockade faktiskt upp lite av hans moves.. alltid bra att ha i rockärmen till nästa flustret utgång!

Idag ska ja ta med Amerikanerna till Sydney Tower, så jävla fin mat o utsikt så tänkte att ja skulle delge dom de.. Nu är ja inte lika säker på att dom förtjänar de dock, men bordet är redan bokat :)

Inga kommentarer: