lördag 5 januari 2013

Young, wild and free

Hannah o ja är i himmelriket!
Igår hittade vi äntligen ett ställe i de här gudsförglömda landet där man kunde få skaka rumpa timme efter timme med ett gäng svettiga & främmande människor till riktigt RIKTIGT bra musik!!

Och som vi dansade!
Tror att klockan var 05.10 när ja kollade på mobilen en snabbis innan ja somnade, huvudet hann knappt landa på kudden...

Idag mår vi som vi förtjänar med huvudvärk och träningsvärk - men what the hell, ingenting som inte en caramel sundae kan bota... Fast fan va fint de skulle sitta med en lyxshake (eller hur Boman), trist att Max inte har konkurrerat sig ut i den vida världen ännu!

De absolut bästa med Boracay är att kidsen här inte är så förbannat envisa.. dom springer alltid runt på stranden och säljer sovenirer - vilket ja absolut inte har något emot, lite gammalt hederligt barnarbete är alltid något ja ställer mig bakom.. att få lära sig pengars värde och hur man tar ansvar innan man fyllt 6, ja menar hur kan de vara fel??  Iallafall så frågar dom bara här om man vill köpa och när man vänligt men bestämt tackat nej går de snällt vidare... Inte som i Malapascua direkt!

Nä för i Malapascua gott folk, där kan barnen inte riktigt ta ett nej förstår ni.... Utan där sätter dom sig på din handduk, tar på dina grejer, borstar sand från dina lår och pekar på alla pengar de får syn på.. TROTS att man gömt dom i sin medhavda bok och bara en liten liten flik sticker ut! Som att de kan lukta sig till pengarna.. M E N, de tar inte slut där!

Nä dom här små monstrerna är giriga också.. En gång (och aldrig mer) råkade ja göra misstaget att ge en liten flicka en påse chips för att hon skulle försvinna.. Och vad händer? Nä chipspåsen var tydligen inte tillräcklig, utan då började hon peka frenetiskt på Hannahs nötter också. Jaha, då gav ja henne dom med och log ett brett leende och sa Bye bye för att hon skulle fatta att de var dags att gå..

Men näää då, ger man lillfingret så ska dom fan ha hela handen så efter hon proppat i sig en påse chips OCH en påse nötter (FORTFARANDE sittande på min handduk och borstar av sand från mina lår och stirrar sig nästintill blind på pengarna i boken) då sträcker hon sig fram och tar vår vattenflaska! What the fuck??!! Vad gör man lixom? Ja lutade mig fram försiktigt, gav henne vattenflaskan och viskade i hennes öra med en röst som skulle kunna skrämma bort vilken välrustad armé som helst -"Greedy are we?? I dont think Jesus would like that!"

Tyvärr tror ja inte hon förstod engelska men när hon druckit upp vattnet reste hon sig förnöjt och gick o satte sig på handduken hos ett äldre par som låg längre ned på stranden.. Hannah sa att hon fick en plötsligt infall av att behöva slita ur sin livmoder - hate when it happens lixom :)

Ikväll blir de pubcrawl med ett gäng Aussies som vi träffat här - men först en välförtjänt power nap!

Peace out!

1 kommentar:

Frida sa...

Mums, lyxshake!! Kanske skickar en choklad på posten samtidigt som snusen!? ;)