torsdag 27 december 2012

Vi lever

God morgon.. Ursäkta ifall ja oroade er igår, de var givetvis helt i onödan - ja glömde fan bort mitt eviga motto.. Allting löser sig! Iallafall i 9 fall av 10, och detta va ett av nio gånger.. Hotellpersonalen var fan änglar och lyckades lösa rum åt oss för hela vistelsen, vi måste dock byta rum två gånger men de är en fis i rymden jämförelse med att sova på stranden :)

Nu sitter vi och äter frukost på vårat fantastiskt fina lyxhotell!

Resan hit, vi befinner oss som sagt på Bohol, är också en historia för sig... Sista natten på Malapascua blåste de upp till storm, och vilken jävla storm sen... Ja o Hannah befann oss hos araberna för lite öldrickande och gänghängande! Helt plötsligt var vi omringade av tyfonen (vilket de faktiskt klassades som).. vägarna vi gått dit på var översvämmade på och kokosnötter föll till höger och vänster om oss! Allt vi kunde göra var att ta av oss våra flipflopps och springa för våra liv... för sprang de gjorde vi, de kan ja fan lova!!!!!

Så här i efterhand borde vi kanske sovit hos araberna, men ja trotsar fan hellre tyfonen än behöva dela hotellrum med en människa som heter Digant :)

Dagen efter fick vi betala ett högt färjepris för att ta oss till fastlandet, men resan över gick bra trots höga vågor.. De va först när vi kom till Cebu som de blev problem.... Här hade nämligen alla färjor över till Bohol blivit inställda och de rådde minst sagt KAOS i biljett kön.. vid ett tillfälle utbröt till och med ett slagsmål i kön!

Vi köade i 5 timmar innan vi fick tag på en biljett som tog oss över hit, vilket var till en färja som tog 4 timmar (i vanliga fall tar de 1h) och bestod enbart av sovsängar och vi låg packade likt grisar på en slaktbil!

Mem som sagt nu är vi här, vi här egen toalett, varm vatten i duschen och POOL utanför rummet!

Love life again :)


Inga kommentarer: