tisdag 25 december 2012

Angående sexighet

Okey, ja vet att de egentligen borde finnas någon slags stopp på blogger.com som hindrar en att göra inlägg efter 23.00 på kvällarna... MEN så är ju inte fallet eller hur? Därför får ni helt enkelt leva med mina 'mitt-namn-är-Kajsa-och-ja-är-inte-riktigt-redo-att-gå-till-sängs-inlägg'.. Ber om ursäkt till alla för gårdagens och eventuella kommande inlägg av liknande karaktär!

Hannah och jag spenderade ialf julafton på vårat dykcentrum tillsammans mer vår instruktör (gotlänningen), en irländare, en britt och två snubbar från Kuwait.. Efter mat och några öl slutade kvällen på liv och död i en biljarduppgörelse! Hannah arbetade på att distrahera araberna med sin extremt snygga klänning (hänvisar till tidigare inlägg med bilder).. De gick så långt att till och med två finska killar som satt och såg på inte kunde låta bli att kommentera - 'stackars killar, de är int lätt när tjejen int ens har nån bh på sig' på absolut bredaste Finlandssvenska ni kan föreställa er!! Hahahaha, behöver ja ens säga att detta var kvällens höjdpunkt??

Idag har de regnat hela dan typ, vilket ändå känns helt ok då vi varit aningen slitna.. Hannah har gjort mani- och pedikyr medan ja suttit helt försjunken i Flickan från ingenstans! Nu ska vi snart duscha o käka middag - imorrn beger vi oss mot sydligare breddgrader, Bohol närmare bestämt..

Puss  & god jul igen!! Tack för alla fina telefonsamtal från familjen, de betydde allt!!

Ps, tydligen så insisterar Hannah på att de va ja som ville köpa 50 shades darker.. så ber om ursäkt för felaktig hänvisning tidigare, ja lyfter helt enkelt huvudet högt och erkänner stolt att ja trodde ja skulle gilla tantporr.... Men ack ack så fel ja hade!!!!!


Inga kommentarer: