söndag 23 december 2012

50 shades of Grey

Att ja och Hannah läser och läst en hel del under den här resan är väl knappast ett förvånandsvärt faktum.. Vi plöjer böcker likt urgutarna plöjer åkrarna i bushen utanför Slite! sjukt skönt att få läsa nånting som INTE är studielitteratur eller bara ha vetskapen att du inte kommer att testas på informationen i boken..

På Heathrow införskaffade vi 3 pocketböcker till priset av två, ekonomiskt och fint.. Ja läste först The Hobbit, vilket kan tyckas vara konstigt att ja inte gjort tidigare, men så är de ialf... Var väl trött på drakar, orcher och älvor efter att ha plöjt Sagan om ringen triologin en sommar för många år sen..

Hur som helst måste ja kommentera den andra nu utlästa boken (vilket var Hannahs val, viktigt att understryka!!) 50 shades darker..

Vart ska ja börja lixom?? Bara att skriva titeln på boken får mig att spy lite grann i munnen.. Har inte läst första och kommer garanterat varken läsa den eller den tredje om än, gud hjälpe mig, någon skulle hålla en pistolmynning mot min tinning...

Alltså mer IQ-BEFRIAD litterärt verk får man fan leta efter!!! Hannah kommer hata mig för ja skriver de här men henne kan ja muta tillbaka med lite rom och cola :)

Författaren har ett språk som kan liknas med en femårings och hennes ordförråd verkar vara extremt begränsat - speciellt på adjektiv, har nog aldrig varit med om nått liknande... För att inte tala om storyn.. boken är väl cirka 500 sidor och på dessa händer i stort sett ingenting annat än att dom pippar, och liggandet beskrivs på exakt samma sätt om och om och om och om och om igen... Nä tacka vet ja gamla hederliga porrfilmer, för den där boken borde fan ha bränts i Berlin tidigt 1900-tal!

Haha, skönt att få de sagt :) Nu har ja börjat läsa en ny bok - Flickan från ingenstans, kan återkomma med en recension på den om ni önskar... Verkar jävligt lovande hittills men å andra sidan är väl alla böcker mästerverk när dom påbörjas direkt efter 50 nyanser av skitbok!

Nu ska Hannah göra prov så hon får dyka med hajarna med mig imorrn.. Kan man börja en julafton på ett bättre sätt???

Älskar er!

1 kommentar:

hannah sa...

Lögn!!! Kajsa föreslog boken!