tisdag 10 juli 2012

Uppdatering

Ok, var ledig hela helgen vilket var fantastiskt! Så jävla ovärt när man vara är ledig en dag... hinner ju knappt vila upp sig!

Lördagen spenderades med lunch på stan och seriös shopping - mest krimskrams.. kan ju typ inte köpa något eftersom ja vet att de inte finns någon plats kvar i min väska, vilket är litt tråkigt..

På kvällen drog vi till sjukhuskollektivet, ett stort hus med åtta rum där de bara bor sommarvikarier som arbetar på hospitalet.. de flesta sjuksköterskor.. iallafall var de grill uppstyrt och vi marinerade två saftiga köttbitar och begav oss dit! En sjukt mysig kväll med mkt sång o musik, de va en läkare där från infektion som lira dragspel.. när ja va liten brukade pappa spela dragspel för oss, vet faktiskt inte varför han slutade men min teori är att han bara kunde en låt och när vi blev tillräckligt gamla för att förstå de va de kanske inte lika roligt längre :)

På söndagen var vi givetvis bakfulla och Sofia körde oss till krysmyntagården för playa och räkmacka - perfekt bakisdag!

Nu är ja tillbaka på jöbbet o där händer de saker som vanligt. Idag var de en patient som ville rådfråga mig om Viagra - han var väl sisådär 70 +, lagom roligt då jag inte är alls pryd..... inte alls...............

Majken har förövrigt hittat lite nya vänner härnere!



Inga kommentarer: