torsdag 19 juli 2012

En smak av STHLMS-veckan

Sa precis hej då till pappa och Ingela som varit här sedan fredag. Fantastiskt underbart att få bli bortskämd och omhändertagen, äta löjligt god mat och dricka alldeles för mycket öl. Trots att man är inne på sitt 26:te levnadsår är man fortfarande inte för gammal för att uppskatta sina föräldrars närvaro!

En sak som dock ska bli skönt nu när dom åker är att man kan ta tag i sig själv igen, iallafall träningen. Har inte tränat på hela veckan. Vilket iof inte är så farligt, men med tanke på allt man stoppat i sig känns de som ja ligger 5 kg plus nu!

Igår fick ja även en liten försmak på Stockholmsveckan när vi lämande familjen på hotellet och tog oss ner till Hamnplan och kollade Norlie & KKV. Riktigt bra kväll men som vanligt alldeles för ungt klientel. Börjar man bli gammal?

Har även hunnit med lite utflykt till Hoburgsgubben och Sudret, käkat helgrillat lamm (som förövrigt även var slaktat samma morgon, direkt från hagen) samt hytt med pekfingret åt en utav våra läkare som felordinerat dioxin. Händelserika dagar här på Gotland.

Nu jobbar ja tors-fre och sen är ja ledig heeeeeeeeeeeeela helgen... Kommer knappt ihåg hur man är ledig!

O A O

Inga kommentarer: