måndag 23 juli 2012

Best weekend ever

Ja har varit ledig i helgen.. de har varit så jävla skönt! Fredagskväll var movie-pizza-night för att ladda upp batterierna ordentligt inför sthlmsveckansfesten :)

På lördagen gick ja, Sofia, Hanna o Annica o käkade lunch på Joda.. ja stod i kassan typ en kvart innan ja bestämde mig för att köra nått nytt o inte ta nachotallriken (vilket var ett bra val).. hittade en snygg men ALLDELES för kort kjol på hm, är de sthlmsveckan så är de... Soffi fick köpa ut på systemet för ja glömt mitt leg!

Kvällen bjöd på förfest hos Hanna och sedan vidare ut till Gute där vi dansade ända fram till sista låten! Seriöst bästa kvällen E V E R... som vanligt lyckades ja dansa med den enda mörkhyade personen på stället, kan inte hjälpa de.. så jävla dansanta!

Igår sken solen så som solen ska skina i mitten av juli vilket innebar en heldag ute på Tofta, sol & bad är de bästa botemedlet mot bakfylla! På kvällen gick ja o Jocke o käka grillbuffé på Trägårn o sen mötte vi upp Henrik, Hanna o Kiwi för en återställare.. Vid elva nästintill svimmade ja i sängs!

Bästa helgen hittills helt enkelt!





Inga kommentarer: